Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto.


Tankar en mulen dag i slutet av juli 2015

 

sitter vid köksbordet ser ut genom fönstret

har gjort undan sånt som måste göras

det är mulet men regnar inte

jag ska nog gå ut med min rollator ta en

promenad frisk luft behöver man alltid

känner mig misstänksam mot vädret

varje gång jag varit ute på promenad

den här veckan har regnet kommit innan jag

hunnit hem

molnen är ljusa så i dag hoppas jag klara mig

från att bli blöt av regnet

lite ledsen är jag

förstår mig inte på människor alltid

sura för att inte få träffas

hittar jag en tid

då går det inte eller så vill man inte

jag vet inte

bryr mig inte längre

där är detsamma med altanen

jag har slutat tänka på den

mår bara dåligt då

tänker prata med min läkare

som kan skriva en remiss till en arbetsterapeut

som i sin tur kan skriva en remiss

så att altanen blir åtgärdad

innerst inne anar jag att det är kanske det

hyresvärden väntar på

det så grannen jag hade tidigare fick altanen fixad

jag längtar efter lugn och ro

bara få vara utan några måsten

eller tankar på vad jag måste göra

har många böcker att läsa och koppla av med

hoppas också lusten att handarbeta

kommer tillbaka

det är något jag saknat en längre tid

jag känner på mig

att allt blir bra och lugnet återvänder

så småningom till mitt hjärta och min själ

kanske handen jag längtat efter så länge

möter min hand en dag

 

 

anits 29 juli 2015

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-29 13:57



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas du snart får lust att handarbeta.Det är rogivande
2015-08-01

    Dan Myrbeck
Människor är inte det lättaste
att läsa!
2015-07-30

  Bibbi VIP
Ber för Dig min Vän.
2015-07-30

  Lars Hedlin
Mycket bra och känslofullt :) kram
2015-07-30

  gj57an
Vacker känner igen mig i den
2015-07-29

  Ronny Berk
så väl berättar om tankar som ...
2015-07-29

    ej medlem längre
Ja, vi får förtrösta på Herren! Fint berättat!
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP