Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"du behöver ångesten", som psykologen sa

det är länge sen jag skrev nu
länge sen jag satte den mentala pennan mot papperet, 
lät tankarna flyta ut som spillt bläck över mitt fiktiva anteckningsblock
och sen aldrig såg tillbaka på tankarna igen

jag tror inte att jag tappat det
men jag har inte behovet längre
inget som hotar att slita sönder mig inifrån
om jag inte får ut orden nu, genast, nyss

betyder det att jag mår bra nu?




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-29 18:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det får man ju hoppas

men många kan skriva, även när de mår bra, och det kan du ju, det ser vi här
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought