Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"fail" och stolt

Säg åt mej att vara tyst
och jag skriker i ditt öra

Ge mej en ogillande blick när jag inte passar in
och jag ska ställa mej på första bord dansa vilt och sjunga högt

Tala om min ålder och vad som passar sej
och jag ska leva som tjugo år yngre

Skäms du över min spontanitet, mina galna infall
Får du ett råd av mej

Gå och dra något gammalt över dej
Och stanna där ..


(Copyright - © Susanna Bylund)




Övriga genrer av Racel Rosa
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-30 01:51



Bookmark and Share


  Maggan
Underbart!!
2015-08-10

  Lasseman VIP
ja denna tyckte jag om.. man kan inte vara alla till lags.. då hinner man ju inte vara sig själv eller hur
2015-08-04

  Lars Hedlin
Häftigt rått och jäkligt bra :)
2015-07-30

  Valter Örn VIP
Hihi Ja det är provocerande att ha en "förmyndare" om man är en vuxen människa ;)
2015-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
Bravo.
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa