Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg



Jag är på väg nu !

Stigen leder framåt, uppåt
mot bergen

Denna gång tänker jag inte vända om
tillbaka till dig

Med beslutsamma steg
vandrar jag in i ljuset

Är det så här det känns
när man sluter sina ögon en sista gång

Är det så här det känns
när man äntligen kan andas efter att ha haft
några enstaka andetag
i hela livet att hushålla med




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-30 08:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra framåt mot styrkan och nya härliga äventyr :)
2015-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet och befrielse!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP