Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans både i mörker och ljus






Vill
vara vid din sida
när du går genom mörkret


Vill
hålla om dig
medan du vänjer dig vid ljuset


Vill ta dig i handen
fortsätta gå




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-07-30 09:41



Bookmark and Share


    eva m h
Trogen medvandrare
2015-07-31

  ~Snöflinga~
Åh vad fint <3
2015-07-31

  Teresia Ridell
Starkt och fint !
2015-07-31

  Gunnel Eriksson VIP
Bra skrivet om förhållningssätt
i vänskap/kärlek. Underbart
sätt att vara.
2015-07-31

  soligajag_1 VIP
Sån underbar poesi i vänskapens tecken.
Gillar mycket!!
2015-07-31

  StinaJ VIP
Väldigt känslosamt,
måste bokmärka denna
Kram
2015-07-30

  Blomma-Stjärna VIP
dikt så stark i kärlekens omsorg
2015-07-30

  Maria Sundelin VIP
En fin tanke och önskan
Kramar
2015-07-30

    ej medlem längre
En mjuk och stillsam beskrivning av något som känns väldigt fint
2015-07-30

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-07-30

  KattenKin VIP
Så fint, så funkar sann vänskap!
2015-07-30

  Anya VIP
Jaa ibland kan det ta tid att vänja sig vid ljuset...bra infallsvinkel här. Tyckte särskilt om mittenraden.
2015-07-30

  Åsa Njunjes
Fint om att ställa upp i både med och motgång. Verklig medmänsklighet och vänskap.
2015-07-30

  louisegirl
Så fint, ömt och vänskapligt, det är en sann vän de <3
Bra skrivet!
2015-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
I vänskap och kärlek borde vi stå starka tillsammans. Det beskriver du så bra i din fina text!
2015-07-30

  Lars Hedlin
Stark och unisomt!
2015-07-30

    ej medlem längre
Att 'vilja är starkt och vackert i kärlek, fint Marita.
2015-07-30

    ej medlem längre
Nästan smärtsamt vackra ord av kärlek.
2015-07-30

  M.Eta
Sanna vänner ska man vara rädd om!
2015-07-30

    ej medlem längre
En sådan vän skulle jag vilja ha!
2015-07-30

    ej medlem längre
Åh den grep mig,
Känner kärlek, stöd, vänskap ...
Vägen till Gränsland, himlen, sorg och saknad ...
2015-07-30

  Stefan Albrektsson
Fint! Framför allt är andrastrofen vacker: både som bild och så de mjuka j-ljuden i "dig", "vänjer", "ljuset"!!
2015-07-30

  Marianne Räf
Om fin, ömsint kärlek ! Gillar texten !
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP