Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemligheter

En hemlighet är knappast en hemlighet
om två känner den.
Spridningen blir lätt exponentiell
som riskornen på schackbrädet
Så om du vill ha en hemlighet
lova dig själv att hålla tyst

Men om du istället vill ha en maximal spridning
då bör du leka hemlighetsmakare
och i förtroende sitta tätt intill
alla dina vänner
och i förtroende lätta ditt hjärta
och avkräva alla högsta sekretess




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-07-30 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP