Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans


Gör om mig,
förvandla mig till en av er

Naturens nycker,
skapandets felande länk
Är jag ett offer för den kraften ?

Floden rinner ut i alla dessa
vindlande små bäckar inom mig

En kraft som jag inte kan påverka,
ej heller dess yttre

Acceptans är svår,
bejakande är något man tvingas till




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-31 07:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poesi som skapar känslor - naturens nycker väl förmedlade ...
2015-07-31

  Lars Hedlin
Starkt berör dina ord! kram
2015-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Berör!
Innehållet i texten är lika mörkt som färgen på bokstäverna.
Bra skrivet.
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP