Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄLSIGNAS & FÅR KRAFT - badar Kristallerna


Naken i månens sken,

Badar Naken i månens sken,
Ber att min kropp ska läka
Mitt hjärta få frid - och allt bli bra.
Månen är en trogen vän,
Lite full ibland...

Det gillar jag.
Månkramar till alla nära och kära
Till er andra Ljus från källan av Liv

DominiQue

FULLMÅNE JULI 2015

VEDIC ART by Ewa J Sundberg
Layout & Text av mig
Citat Oscar Wilde




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 593 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-01 01:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Här har du badat oss, renat oss från mörker! Tack!
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen