Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mirakel - de räcker långt..


LJUSBRONS ÅR 2015 ett underverk

LJUSBRONS ÅR 2015

Föreberande för en bro mellan dimensionerna:

En trygg solid bro över vrede och krig.

En ordmatta mellan intellekt.

En emotion mellan hjärtan.

En passion mellan själar.

En fred mellan egon.

En ömhet mellan testoteron.

En styrka i endorfiner.

En segerväg till hälsodansande blod.

En lust mellan älskande kroppar.

En gnista mellan stjärnor och oss.

En passage mellan då och nu.

En bärighet över storm och norm.

En väg från vanmakt till Lyckomakt

En bro mellan Dig och Mig till Vi.

Ett ljus mellan liv och död.

En bro av ljus i en rymd av nyanser.

En bro buren av trofast, värnande mörker.

En bro till Segern i vår existens.

En bro som finns, en bro som känns.

En bro byggd på tro, tillit och mirakel.

En bro av nåd över förlåten.

En bro där vi är på rätt väg nu.

Jag & Du, kära, kära Du

En bro över tacksamhetens överflöd.

En bro för möten mellan liv och död.

En bro för EVIG KÄRLEK.

Amen, Qi, Aum, Amour, I Am

 

The bridge of eternal love

 

Ord, foto & layout DominiQue NVC Costa 

Foto på mig av min bror Sevgin Costa 

1980

1 augusti, Ljusbrons år 2015 eft.Kr




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-01 19:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En underbar vandring i den evighet vi befinner oss i! Underbara ordväxling som fyller ut i detta poem. Att bygga broar är något mycket viktigt för kärlek och förståelse i den rymd där vi alla far igenom. Den ena platsen inte lik den andra.
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen