Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decembernatt

bara spring
spring mot skogen
linda dig i kvistar och sänk din gard som vore du på en ö
lägg dig
göm dig
där
försvinn ett tag när decembernatten ter sig så underlig
i myllret av ljus och människor sorl och röster
de vill så mycket
de vill allt
brusa av dig
låt dig inte vidröras av någon
ditt skinn är kompakt och viruset får bara leka en stund
i discoljus och flimrande identiteter på tv skärmar
söv det
söv dig
blunda bort vintern som en björn
decembernatten och oroliga ögon
såret mellan människor
vidrör det ömt
ömt
spring sen
spring bara
mot vårljuset som kommer och passerar alla gränser
alla
och in i alla nätter
alla kroppar
glöm
glöm sen allt







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-11 02:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magiskt!
2021-12-11

  SatansSon VIP
denna var bra. jag vill också bort. bort från denna värld.
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP