Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGSKOMMISSION - haiku

Dag kräver sanning

törstande frågor och svar

öppnar avgrundsdjup




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-02 17:33



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Svårt att ta en bit i taget av avgrund. När den kommer.
Bra skrivet anar mycket livsavgörande ögonblick. Utmärkt skrivet.
2015-08-04

    Dan Myrbeck
Ja, SANNINGSKOMMISSION är befogat ibland. Men jag tänker att sådana och Nationella samordnare, mm, är tecken på att saker fungerar dåligt i grunden och ska rättas där!
2015-08-04

  Lars Hedlin
JA bra där!
2015-08-03

  KattenKin VIP
Mm, nästan som den personliga domedagen!
2015-08-02

  M.Eta
Djupt och berörande!
2015-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text!
Tre rader förmedlar en livsavgörande situation.
Bra skrivet.
2015-08-02

    ej medlem längre
Sanningen kanske inte alltid är vad man tror att den är...
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP