Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RASRISK - tanka

Ett bedrägligt lugn

bakom fasaden rasrisk

tärande längtan

sträcker ut hand i saknad

förblir tom utan kärlek




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-03 17:28



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
I saknaden blir vi vissa om vad som är viktigt. Bra förmedlat i radband...
2015-08-04

    Dan Myrbeck
Få ord som säger mycket.
2015-08-04

  KattenKin VIP
Ja fasader är bedrägliga...
2015-08-04

  Lars Hedlin
Starkt så starkt!
2015-08-03

  Rise Little One
Ett sorgligt tillstånd som inte bör finnas!
2015-08-03

  Marita Ohlquist VIP
En relation på bristningsgränsen.
2015-08-03

  M.Eta
Alla behöver kärlek, sorgligt!
2015-08-03

    ej medlem längre
Som lugnet före stormen....
2015-08-03

    ej medlem längre
Berörande rader, verkligen ...
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP