Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Av allt det jag oroat mig för i livet
är det bara en bråkdel som inträffat

Av allt det som hänt mig i livet
är det bara en bråkdel som jag oroat mig för

Så vad är slutsatsen?




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-03 21:04



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Slutsatsen blir att det inte är någon idé att oroa sig i förväg. Ta tiden och sakerna som de kommer!
2015-08-06

    ej medlem längre
Att du blundat för livets realiteter??:-)
För mig har det varit tvärtom.

2015-08-04

  Blomma-Stjärna VIP
den är bra att ha - jag bokmärker!
2015-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att läsa och begrunda!
2015-08-04

    ej medlem längre
Det är att finnas till och inte se sig om över axeln utan gå vidare och vidare när som molnet flyr förbi dig
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP