Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker hitta mitt uttryck




Tidig morgon


Bilden av de blossande tulpanerna
Blommor som jag skulpterar i mitt inre
Flyter ut på ett papper


Inte perfekta
Endast en klarhet i färgen lyser
Och så dessa linjer
Penselns drag med färgen
Sökandet efter uttryck


Det vill sig inte
Ändå försöker de slingra vidare
Dessa grönskande blad
Blad som står för förnyelsen


Försöker hitta mitt uttryck

Försöker verkligen




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-04 00:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit
2015-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Innehållet i texten passar bra i många olika sammanhang.
2015-08-04

    ej medlem längre
Det är en som vill det att du skriver nu och skriv den som du tänkte på och skriv den som du vill så så nu så och du din dikt var som en som den var så verklig så
2015-08-04

  M M Mannheim VIP
Försöket att förklara poetiskt lyckades bra.
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP