Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas, bara andas lugn

Andas lugnt och stilla
jag måste andas
andas friden genom mina lungor
och få den att sprida sig
genom hela min kropp

Avvakta sakta och kontrollerande
jag måste avvakta
rätt tillfälle när jag kan undvika
lämna utan risk

Anpassa försiktigt
försiktigt och beräknande
om jag gör det hela rätt
blir min belöning
det fria gömstället




Fri vers (Fri form) av StinaJ VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-04 01:23



Bookmark and Share


  gj57an
Fint bra
2015-08-04

  Lars Hedlin
Bra skriftat
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP