Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VOYEUR - haiku

Duvors kuttrasju

hemlighetsfullt dolt bak löv

iakttas nogsamt




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-04 19:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varligt farligt och varsamt men iögonfallande
2015-08-06

    Dan Myrbeck
Hoppas dom når
kuttrasjunde
himlen!
2015-08-05

  KattenKin VIP
Duvunge kanske, som inte tror man ser?
2015-08-05

  Rise Little One
En del av livet som vi lever i.
2015-08-05

    ej medlem längre
Att smygtitta på andras kärlek...
2015-08-04

  Magdalena Eriksson VIP
Nogsamt kan vara varligt eller farligt
blir lite i min känsla mellan två stolar.
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP