Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket elände!

Min "fru"(vi är bara gifta i skogen) har efter elva år kastat ut mig från sitt hus i Delsbo
Med hjälp av tre aggressiva män
Jag hamnade i Ljusdals snuthäck över en natt
Falskt och oriktigt anmäld för "misshandel"
och "olaga hot"(att jag skulle bränna ner hela huset)
Jag försökte bara få fri lejd ut ur huset där min "fru"
och hennes nya man Sune hotade mig med stryk där jag barrikaderat mig på hennes övervåning förm att skydda mitt liv

Sen var jaG UPP ÖVER ÖRONEN FÖRÄLSKAD
I Maria L som nästan triumferade med att hon nu slagit sig ihop
med en yngre och kanske jämnårig kille som heter Frank
Hon medgav att hon älskat med honom och försvann ut på
en två veckor lång resa
Det var som att bli överkörd av en pansarvagn

Till slut min förtjusande fd älskarinna och nuvarnde bästa vän
Elva inte släppte in mig i morse
Hon var skitförbannad av en för mig okänd anledning

Vilket elände!




Fri vers av claes fredelius
Läst 184 gånger
Publicerad 2015-08-06 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius