Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart kommer tystnaden


Snart kommer tystnaden
Omsluter alla ord som studsar
I alla rum i universum
Låser in dem i slutna rum
Och kastar nyckeln till alla oroligheter




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-07 01:14



Bookmark and Share


  Tilda67
Håll kvar, behåll nyckeln !

Lås upp dörrar, öppna dörrar,
släpp ut tystnaden och alla
ord som studsar. Vänd oro
til ro.

Öppna dörrar bjuder möjligheter :)
2015-08-08

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse!
Bra.
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP