Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via google


När man älskar någon

När man älskar någon

Är det värt att göra något

Som man kanske är rädd för

 

För om man inte vågar satsa

På något som får en att må bra

Så lär man ångra sig för resten av sitt liv

 

 (Copyright - © Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 361 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-08-07 16:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...något att alltid tänka på...
2015-08-12

  Margit Grell
Det är sant!
2015-08-09

  StinaJ VIP
Stämmer så bra. Bra skrivet !
2015-08-09

  Lasseman VIP
Så rätt så.. tänk! det där känner jag allt till.. broderkram
2015-08-08

  Lindha W Gustavsson
Sanna ord som du sammansatt på ett fint sätt!
2015-08-08

  Tilda67
Är inte det ett typiskt syndrom för oss flesta människor ?

Vi tar risker och vågar för andra, men tar färre eller inga risker eller vågar inte satsa på oss själva.

Ingen vill ångra sig för resten av sitt liv, dags att vi alla agerar och lyfter oss själva framåt.

Go for it, because youre worth it !
2015-08-08

  soligajag_1 VIP
Stämmer så bra!!
Fin dikt om kärlek , så stark!
2015-08-08

  Hanna Mari Wallin
så sant så sant

fint skrivet

applåder
2015-08-08

  lila fjäderblomman VIP
Kärleken gör en modig...först...och sen rädd (igen)!
2015-08-07

  Maggan
Jag har gjort en del mindre bra saker här i livet, men det jag ändå ångrar mest av allt är det jag aldrig vågade....
Ibland måste man släppa taget och gripa det där halmstrået
Kram
2015-08-07

  bumerang
En otroligt sann skrämmande rädsla.
Mod, är vad som krävs.
Att våga utsätta sig.
Att vara sann mot sin själs sanna åtrå.
Som att slänga sej ut i bugujump
2015-08-07

  Marja-Liisa Koski VIP
Stämmer bra! Ge och ta!
Kram!
ML
2015-08-07

  Anna Nickolausson
Det är viktigt att lyssna på sitt inre, man finner värmen i dina ord
2015-08-07

  Rise Little One
Lyssna på sitt hjärta men glöm inte ta med sin hjärna ibland...
2015-08-07

    ej medlem längre
Varma fina ord.
2015-08-07

  Teresia Ridell
Sanna, starka ord ! Den som vågar vinner mycket..
2015-08-07

  louisegirl
Man ska följa sitt hjärta, så långt det går <3
Fint skrivet!
2015-08-07

  Eva Helene VIP
Ja, ibland måste man ta en risk för att vinna något.
Fint och klokt här!
2015-08-07

  Federico Romano
Man bör följa sitt hjärta även om det är tufft..
2015-08-07

    ej medlem längre
Vågar man inte
kan man gå miste om mycket
2015-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord, min vän!
2015-08-07

    Dan Myrbeck
Ja, man måste
våga våga.
2015-08-07

  kerstin skriver VIP
jag brukar tänka att motsatsen till kärlek är rädsla, och det tangerar nog din tanke. om man vågar kärleken har man modet att trotsa rädslan. fint
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin