Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelseende


Se dig för!
Ser du inte
att jag tittar
varken åt höger eller vänster
jag kör på, har inte tid
ser bara på det som är framför mig
har inte tid att stanna
och finnas till för nån annans skull
det handlar bara om mig
och det som är mitt
jag flyttar på alla
som står i vägen
ta och gräv din egen tunnel
att färdas i
och låt mig vara
det handlar bara om mig
och det som är mitt






Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-11 13:26



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Ps. bra förmedlat genom dina "enkla" små ord... Ds.
2015-08-19

    AgnesKenshin
tyvärr säkert ett alldeles för vanligt företeelse i dagens samhälle, med likes o bloggar o selfie-pinnen (?)
2015-08-19

  Varja Askeland
Mycket bra skrivet!
2015-08-19

    ej medlem längre
Mycket intressant så för jag tycket att du skall skriva en fin en som du kan så gör det nu och vi säger att du skall skriva mera som du gör så är det så så nu så är vi det ja så är det ja ja
2015-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett stort ego har talat genom dig! Gäller tyvärr många. Att vara medmänniska är relativt omodernt. Mycket bra skrivet!
2015-08-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sitter som en hatt pa ett egohuvud.
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP