Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som är ur hjärtat-till er" tiggare" En text som bör begrundas-av oss besuttna!


Hatet



Jag är så jävla trött på hat

Så ledsen över att de som behöver

Får spott och spe



Jag år så trött på dårskapen vi alla bär -förvisso

Så ledsen över att den skall drabba

En folkgrupp



Så glad att det finns mogna hjärtan

Som vet att tiggare är människor

Levande-som du och jag


Men mycket mer utsatta



För Hatet




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-08 08:31



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Tack mina fina vänner-jag blir verkligen glad att ni finns!

Mike
2015-08-22

  aol
Bra skrivet ja hatet är självförbrännande och slutar i en ödslig tomhet,
2015-08-18

  aol
Bra skrivet ja hatet är självförbrännande och slutar i en ödslig tomhet,
2015-08-18

  Johan Strömstedt
I vår vandring genom det vi kallar liv slås vi ofta av häpnad över människans oförstånd till empati. -Det är synd om människan, som Strindberg uttryckte sig.
Din text är och blir alltid lika aktuell.

2015-08-15

  Fem hjärtan VIP
Så sant och bra skrivet!
Folk har inte tid att tänka, stressar i onödan och glömmer bort sig själva.. Lätt då att i egoismens tecken projicera ut sitt illamående på de svaga.. Det är skit att det är så..:-(
2015-08-11

  Hanna Mari Wallin
bra skrivet och sant!

vi andra som kan skall se
och göra det vi kan
de är människor vi talar om
som får underkastas sig ett godtycke för sin överlevnad
sitta och tigga och be
icke värdigt för någon människa

ingen skall behöva i Sverige leva som en tiggare


2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt