Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Glöm inte bort dig själv

Lyssna till källans tysta språk

Hör ljudet av universum

 

Stanna en stund i lugnet av ett stilla NU

Fyll på dina krafter från Moder Jord och Fader Sol

 

Ge till dem som så väl behöver

Glöm inte bort dig själv

 

Sanningen är att det du ger får du också åter¨

Styrkan finns i att ödmjukt finnas där

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-08-08)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 263 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-08-08 11:52



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Väldigt fint skrivet om att inte glömma bort sig själv
2015-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...man får inte glömma sej själv...
2015-08-12

  lila fjäderblomman VIP
Fint!
2015-08-11

    Dan Myrbeck
Kloka ord! Det är lätt att glömma att alla är lika värda, inklusive en själv!
2015-08-10

  Maggan
Fin text
2015-08-09

  KattenKin VIP
Fint skrivet!
2015-08-09

  Teresia Ridell
Viktigt och fint !
2015-08-09

  louisegirl
Fina rader, sån är karmans lag <3
2015-08-09

  Ingrid Trolle
En vacker text om
givandet och tagandet
i symbios
2015-08-08

  Tilda67
Något vi alla ofta glömmer tyvärr,
oss själva !

Lyxa till det och ladda dig själv
med det bästa av allt :)

Because youre worth it !

Love till Dig själv :)
2015-08-08

    ej medlem längre
Tröstande fina ord.
2015-08-08

  Palett
Fin text !
2015-08-08

  Rise Little One
Balansen mellan att ge och att ta emot!
2015-08-08

    ej medlem längre
Näst sista raden,
lika sann
som en bumerangs väg åter ...
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin