Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Säg att du behöver mig!

Säg att du behöver mig

Ge oss en plats där vi kan vara

 

Jag behöver dina ord

Låt oss hålla om varandra

 

Låt oss ge allt det vi så vill ha

Tillsammans blir vi vackra i vår värme

 

Värden blir en finare plats med din närhet

För du är värd det vackra ängel

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-08-08)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 275 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-08 11:55



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ömma fina ord.
2015-08-11

  Angel of love
Så underbart vacker.
2015-08-10

  Fem hjärtan VIP
Innerlig värme och längtan i din fina text!
2015-08-10

    Dan Myrbeck
Alla behöver behövas
och behöver behöva.
2015-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslofullt och vackert diktat!
2015-08-09

  Teresia Ridell
Innerligt, naket, ljuvt och längtansfullt !
2015-08-09

  louisegirl
Längtande och ömt...
Fint!
2015-08-09

  Anna Nickolausson
Full av känsla och längtansfulla tankar
2015-08-09

    ej medlem längre
Ord mjuka som sammet.
2015-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan!
2015-08-08

  Millan1
Längtande, känns långt in i märgen!
2015-08-08

  Maj-Lis VIP
Vacker och längtansfullt
2015-08-08

    ej medlem längre
Vackra ömma rader
2015-08-08

  Rise Little One
Om många som svarar på författarens fråga hur blir svaret då ;)
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin