Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför gör du det katt


När ingen ser oss

Varför

 

Varför gör du det katt

slickar min hals ?

 

Jag sitter vid datorn

min urringning vippar och gungar

Den tunna blusen öppnar sig och viftar till

och halskedjan svänger

medans du fortsätter slicka mattes hals och axel

Gör du mig fin ?

Jag sitter stilla med min fråga

 

Känner dina morrhår spreta av och an mot huden

Sen är du plötsligt färdig och går vidare

till fönstret där du tvättar dig själv

tills framben och bringa glänser

 

Kanske är jag en del av dig

och vårt avtal om ömsesidig service

är ofta ordlös

Vi är en flock nu

 

Sen lyfter jag ner dig till matplatsen

och ser hur du tuggande sitter

med svansen rakt ut på ensamkatters vis

lite oelegant men bekvämt

ungefär som jag vräker mig på stolen

och ingen ser

 




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-08 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Katter är charmiga, som Tessan, och alla andra. De ger gärna värme.
2019-02-10

    ej medlem längre
Katt är en som jag tycker om för jag är en som jag har som min. Så är det så är det med det.
2015-08-08

    ej medlem längre
älskar katter,älskar denna text! Tack!
2015-08-08

  Öknens Ros VIP
en sådan tillgiven katt. du blir ompysslad.....:)
2015-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP