Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuKt

 

 

jag har ett blomster, den sjunger sånger när det regnar och

aldrig viker den ihop sina blommor

 

många gånger har jag sprungit in i skydd när himlen gråter

men nu, nu greppar jag

droppar, jag smakar dem och andas och jag låter

 

regnet vara ett skratt i mina händer,

en sol, ett år och en levnad

 

det är ju fukten som gör att man gror.

 

och att man tror.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-08 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP