Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Objektrelationer


Även som ensam är vi tillsammans

Även som ensam
är vi tillsammans

Vissa träffar jag bara
inuti mitt huvud




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-09 04:08



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Sant och snyggt!
2015-08-11

    ej medlem längre
Att gå i minnenas allé kan ingen ta ifrån oss!
2015-08-09

  Blomma-Stjärna VIP
javisst - vissa inträffar utan att de själva vet om det så att säga ;-)
2015-08-09

  Marita Ohlquist VIP
Minnena finns kvar.
Min tolkning.
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP