Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoft









resten av tiden
rinner bort.








Men vi försöker
torka upp den,
vrida ur den.








Den droppar ned
som pärlor






och dunstar bort
till stoft




Prosa av Lars Gullberg
Läst 140 gånger
Publicerad 2015-08-09 12:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ett tag tyckte jag bäst om texten. Men så kom jag på att vad var väl texten utan dessa som mellanrum?
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg