Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi går här


Och vi går här i längtan

Efter varandra

Jag kan känna saknaden

I varje andetag vi tar unisont

Och vi går här

Och försöker glömma

Att vi hör ihop

Det som skulle vara vi blev aldrig av

Det som skulle vara vi blev aldrig helt

Det fanns ingen dragkedja att dra åt

Så att de hårda orden

Aldrig skulle komma ut




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-10 00:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP