Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens sträng


"Själens sträng brister
med ett vinande ljud
krullar den ihop sig
och förtvinar sakta
för att till slut
utplåna sig själv"




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-10 00:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra :)
2015-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar och känslor!
Bra.
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP