Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivarflowstempo


Återigen en ny bok !

Tänk att få skriva ner allt i den

Längtan efter orden som satt fast

Långt därinne

Och nu...

Frigörelse

En penna som brinner

Jag kan inte äta

Jag kan inte sova

Inte sitta still

Bara skriva i ett skrivarflowstempo

Och allt det här beror på dig !




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-10 01:09



Bookmark and Share


  Varja Askeland
Så sant och så vackert!

Applåder
2015-08-19

  gj57an
Fint
2015-08-11

  Lars Hedlin
Gillas ;)
2015-08-10

    ej medlem längre
Underbara rader
som jag kan känna igen mig i ...
Tack ..
2015-08-10

  M M Mannheim VIP
På mig? Skämt åsido. Din text är något som jag känner igen. Ord som bara jag kommer så fort att jag glömmer ord nummer två innan ord tre vill bli nedskrivet.
2015-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar stor befrielse!
Önskar dig allt gott.
Skickar en kram på en solstråle.
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP