Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som förlorade en vän


Bara han vet


Visst hade livet ännu en överraskning åt dig,
ännu ett slag i ansiktet

och du
undrar vad du gjort för att förtjäna detta


I tankarna
sitter jag kvar där med dig och undrar varför


Den kosmiska rättvisan är inte alltid så
rättvis

kanske




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-27 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP