Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkbart scenario ....


INGEN ANSVARSFRIHET- tanka

Ansvarslös pappa

kör bil med barn i famnen

sin dyra gåva

ingen polis i sikte

krockar med spårvagn och död




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-12 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2015-08-13

    ej medlem längre
Att inte tänka, fydå
2015-08-13

  M.Eta
Så hemskt, förstår inte hur en del tänker. förmodligen "det händer inte mig".
2015-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Texten är en varningsklocka!
Må den aldrig sluta ringa.
2015-08-12

    ej medlem längre
En fruktansvärd sanning...rattfylla och avsaknad av ansvar.
2015-08-12

    Dan Myrbeck
Vi får hoppas han är som jag.

Nollbarnspappa.
2015-08-12

    ej medlem längre
En tanka med viktigt buskap
2015-08-12

  Magdalena Eriksson VIP
hemskt
döden närvarande där så mycket kärlek ändå fanns
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP