Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL TONER AV RAVELS BOLERO

 

Hur drömskt

jag ler

ingen ser

 

vid minnen

utav ord

 

skrivna

med hjärteblod

 

scener målade

med lustens pensel

 

till toner

av Ravels Bolero

 

ljuvligt upphetsande

crecendo

 

när kroppar

faller i varandra

 

älskade med  svart

och rött teckenspråk

  




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-13 17:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sensuell dikt till en smäktande musik...vackert...
2015-08-14

  bittemi VIP
Så sensuellt fint och Ravels Bolero, härligt!

2015-08-14

  Lars Hedlin
Tycker mycket om!
2015-08-14

  Rise Little One
En levande och njutbar stund!
2015-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbart minne.
Som en god karamell i en godispåse.
2015-08-13

    ej medlem längre
Sensuellt och oerhört vackert.
2015-08-13

  KattenKin VIP
Vackert skrivet!
2015-08-13

    Dan Myrbeck
Det är betydligt bättre än att

älska till Minutvalsen.
2015-08-13

    ej medlem längre
Underbar, helt underbar ..
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP