Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....jag skriver om lite allt möjligt, då jag älskar orden


utvalda texter

har funderat
mycket kring
vad skall man skriva för texter
och vad poeters redaktion

 

har för kriterier
när de väljer ut en text
att bli på första sidan
som utvald text

 

inte för att jag är en
stjärnpoet
men jag tycker som betalande medlem

 

att texterna som är utvalda
borde bytas lite oftare

 

så olika poeter och poetissor
syns och lyfts fram

 

bara en tanke
från mig

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-12 16:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog en fråga man har funderat på...bra att du tar upp det...
2015-08-14

    ej medlem längre
Skriv en dikt som jag kan och skriv en som du skall ha
2015-08-12

  louisegirl
Instämmer också...
Ställde frågan till redaktionen, för ett tag sen, fick till svar att det är de texter som sticker ut lite extra, som blir utvalda...
Men känns som det är samma poeter, som blir utvalda, om och om igen...
2015-08-12

    Jag är fan större än Sartre
Redaktionen är fortfarande lite rädda för att sidan ska bli så bra som den var en gång, ty då blev det färre medlemmar, eftersom ingen vågade skriva. Det är därför de låter folk välja texter till utvalda lite hur som helst. Ja, det blir lotto i det poetiska folkhemmet.
2015-08-12

    ej medlem längre
Instämmer! Kloka funderingar som jag tror många delar med dig.
2015-08-12

    Dan Myrbeck
Instämmer. Även andra genrer än poesi borde ges mer utrymme.
2015-08-12

  Peter Stjerngrim VIP
Instämmer till fullo!
Det känns lite som om
det fortfarande är faktorer för urvalet som avgör vilka ej har så mycket med
de textflöden som blir utvalda
som de har med vem som skrivit dem ...
Tidigare var det ju så att man anmälde intresse för att få ett antal dagar som man själv kunde välja ut vilka texter som man ansåg skulle vara utvalda.
Listan var uppenbarligen rätt begränsad till sin omfattning av antal intresserade ...
Då blev Utvalda texter lite av texter utvalda av klubben för inbördes beundran ...
Trodde att det skulle bli en större förändring och eller förbättring efter att de ändrade på detta förfarande, men som du skriver här känns det inte riktigt som det blivit så ...
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP