Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfest

Sommarfest
vi samlade släkten
väsentliga delar av vänkretsen
alla som kom utgör viktiga pusselbitar
i våra liv
vilka format oss
till dem vi är
det var glädje och värme

Det är en ynnest
att ingå i ett sammanhang




Fri vers av AA VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-13 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP