Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står


Står bredvid
karusellens glada barn
blir med ett varv till




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-13 00:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser och begrundar.
För mig är texten dubbelbottnad.
2015-08-13

  lodjuret/seglare VIP
Känns som en mycket tolkningspolitisk text. I dessa moderna tidevarv då få uppfinningar, om några alls kommer att se dagens ljus då barnen får sätta tänderna i.
2015-08-13

  catharina.jerbo VIP
underbar i sin mångtydighet!
2015-08-13

    ej medlem längre
Hoppfullt!
2015-08-13

  Nanna X
Åker snålskjuts...
2015-08-13

  Onomatoprofet VIP
Jag skulle bli snurrig
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP