Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader och dotter

Hur kan min längtan
att inkludera
och dra i alla
nätverkstrådar
kunna kombineras
med din längtan
att skapa nya
mänskliga kontakter

Hur kan min tid
på jorden
en fågel
som spejar
mot landningsplatsen
kunna famna din tid
på jorden
en fågel
som precis
har börjat flyga

Fångade i samma
existentiella bur
av mänskligt liv
men på två
helt olika platser
osynliga för varandra




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-13 10:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint flyger fåglarna här. Kärleksfullt!!!
2015-08-15

  Mats Edin VIP
Vackra fågelbilder!
2015-08-14

  Blomma-Stjärna VIP
Vilken riktig insikt av vidsynt far!
tror det kan bli ett fint utbyte med ömsesidig respekt!
2015-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlade tankar och känslor om längtan och saknad!
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP