Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog


Jag föddes med en känsla av att jag
hade något väsentligt att berätta.
All min ångest kommer av att jag inte
har något att berätta.
Allt jag gör är försök att
lindra den ångesten.

- Varför låter du inte människorna omkring dig berätta?
- Jag vet inte, tanken har aldrig slagit mig.




Fri vers av Erik_Hultin
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-13 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik_Hultin