Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag framför datorn 2015-07.... (Copyright - © Lars Hedlin 2015-08-14)


kärleken har inget avstånd!

Godmorgon mina fina varma vänner! Fredag helgen tar snart sin början. Glöm ej att ta hand om er själva och om varandra tänk på att pengar kan inte köpa er kärlek! Kärlek har inget med pengar att Göra. Vare sig du är fattig eller rik så kommer känslorna till dig ändå! Och om kärleken verkligen finns där så spelar det inte någon roll alls om någon har pengar eller inte. Spelar heller ingen roll hur långt det är mellan varandra för kärleken har inget avstånd... Ha nu det riktigt fint i helgen...

Varma kramar till er alla <3

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-08-14)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 517 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-08-14 09:52



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Fina tänkvärda ord förmedlade från en fantastisk skrivarvän.
2015-08-30

  Margit Grell
Kärleken bara är...!
2015-08-16

  Lindha W Gustavsson
Så rätt du har - kram på dig!
2015-08-15

  Anya VIP
Bra att du påminner.
2015-08-15

  Anya VIP
Bra att du påminner.
2015-08-15

  Teresia Ridell
Vackra, sanna, innerliga ord. Önskar dig detsamma ! Kram
2015-08-15

  Fem hjärtan VIP
Kloka och sanna ord!önskar dig en trevlig helg! Kram
2015-08-15

  Ingrid Trolle
Så sant!
Måtte solen lysa
över dig, käre vän
2015-08-14

  lila fjäderblomman VIP
kloka ord! Tack o kram
2015-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker mycket om dina små uppmuntrande texter...tack, tack...
2015-08-14

  Anna Nickolausson
fylld av känsla och visdom, råd som är viktiga att höra kram
2015-08-14

    Dan Myrbeck
Kloka ord, får mig att tänka på uttrycket:

Det enda som är helt rättvist
fördelat i världen är tiden.

Men alla har vi ju samma chans till kärlek och lycka, i alla fall i grunden.
2015-08-14

  louisegirl
Så fint om kärleken, där inga gränser finns <3
Tack och ha en underbar helg!
2015-08-14

  Lasseman VIP
En varm kram tillbaka till dig käre kloke broder.. med en önskan om en fin helg..
2015-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap att bära med sig i vardagen
Skickar en kram på en solstråle.
2015-08-14

  Ljusletaren
Sanna visdomsord till oss alla ... tack och tack det samma till dig/ kram
2015-08-14

    ej medlem längre
Dina ord tar jag med mig i helgen. Tack!
2015-08-14

  soligajag_1 VIP
Gomorron till dig med!!
Fina ord om kärleken!!
Ha det gott !! Trevlig helg !! Njut!!
Kram kram
2015-08-14

    ej medlem längre
Klokord för var och en att inlupa
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin