Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ESKAPISM - haiku

Flygplan på låg höjd

drömmar i lastutrymme

bortflugen tanke




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-14 16:46



Bookmark and Share


  Rise Little One
Allt möjligt kan hända!
2015-08-16

  Lars Hedlin
Myckert bra!
2015-08-15

    Dan Myrbeck
Bra.

Blev du inspirerad av att man hittade en person i lastutrymmet idag?
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP