Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNICK SNACK

 

Snickeli snack

 

du gav mig

ett skratt

 

ord rann

ur din mun

 

kamouflerade

till sanning

 

var lögner

jag genast förstod

 

inget märkte du

lät tiden gå

 

Tickeli tack

med Snickeli snack

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-08-16 17:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ibland märker
inte motparten
merparten.
2015-08-17

    ej medlem längre
Här är jag
benägen att säga som Marita
genomskinligt ...
2015-08-17

  Lars Hedlin
JA bra där vännen!
2015-08-17

  Rise Little One
Sanningen kommer fram ändå på något sätt!
2015-08-17

  Poeten Salvador VIP
Karaktären av en barnramsa
2015-08-16

  bittemi VIP
Roligt skrivet om allvarlig företeelse !
2015-08-16

  M.Eta
Finns många som är bra på att kringgå sanningen! Skrivet på ett roligt sätt!
2015-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Ibland är det så genomskinligt så lögnerna lyser igenom!
Man får ta på solglasögonen för att inte bli bländad.
2015-08-16

    ej medlem längre
Det är dem man vill undvika, men det går inte alla gånger, tyvärr.
2015-08-16

    ej medlem längre
Med humor serverar du en svidande sanning.
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP