Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hinner

Ta och stressa av

det är inte alls så brått

du hinner till din grav

och de har redan dina mått.




Bunden vers av Håkan Johnsson
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-14 15:58



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Smart och brutalt. Gillar det, ta mig f-n (fnatten)
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Johnsson