Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sambo i Rimbo?

Jag kan lova
det ordnar sig
bara jag får sova
alldeles nära dig

Gröt och ostmacka
till frukost
sen kan vi snacka
om adressen på min post

Du kanske har hört
det här förut
det är ju lite skört
men det blir du till slut.




Bunden vers av Håkan Johnsson
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-04-22 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Johnsson