Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

Så grått och kallt
vill inte gå ut
småstädar lite överallt
en dag utan nåt beslut

Radions nyheter
blandat med musik
jäkla termometer
en dag utan rubrik.




Bunden vers av Håkan Johnsson
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-18 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Johnsson