Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket.

Helvete vad det är hett
jag känner mig svag
hänger ut min tvätt
det enda jag orkar idag.




Bunden vers av Håkan Johnsson
Läst 208 gånger
Publicerad 2016-07-26 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Johnsson