Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt under utveckling ständigt i förfall



Gråt du jag väljer att sova

Aldrig har det
varit så lätt att försvinna bort som nu
man kan försvinna radera ut sin existens

eller sälla sej till nattens vargflock
De sover invid brinnande stearinljus och glas
från sekelskiftet,

duken på bordet
med fransar luktar och skägget stramar om ett härjat ansikte.

Så många som förlorat allt
men fasaden är den samma
prydligt och i den miljö
som skymmer våra vrår.

Ständigt under utveckling ständigt i förfall




Prosa av Lars Gullberg
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-15 02:48



Bookmark and Share


  Nanna X
Och du verkar ständigt vara skrivande... oj vad produktiv du är!
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg