Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kramar ett UFO



Människor
på planeten Tellus

Skickar signaler





ut i kosmos

för
att finna svar....





Kala
kritvita
väggar

längs en oändlig korridor
av salar
i väntan





stoft







singlar ned från skyn
utan att vi märker

nånting av det

medan vi räds
för den tjocka röken






från den höga skorstenen






vid krematoriet




Prosa av Lars Gullberg
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-15 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg