Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KARMA DE SOM HAR DET BÄST KOMMER EN DAG FÅ BETALA TILLBAKA TILL DE SOM HAR DET SÄMST.


De Underjordiska



De dog

och det kom
en ny dag






och allt
verkade som vanligt


ingen saknade







dom




Prosa av Lars Gullberg
Läst 140 gånger
Publicerad 2015-08-15 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg