Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


It is all about energy baby, religion is not necessary. Just be. Amen


I HAD MET JESUS

I had met Jesus?

I saw her in you

I saw him in the mirror 

 

I saw and felt that the secret is

beyond the human gender

 

True love is not about

how we are,

look like, or appear 

It is about how we shine,

to be The light 

One with:

the sparkles of the heart

 

When we love our dear ones

as our brothers and sisters

 - we are souls back in the light.

 

We are the Miracles we

been waiting for.

Your prayers had been answered:

Take a good look in the mirror 

and smile and say Welcome 

to Jesus..

 

- Come on, dont be shy ;-) ? 

<3 ?

We are so in Love  ?

 

Amen

 

Words & Photo 

© DominiQue NVC Costa 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-15 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert som vanligt, och om alla skulle kunna se sina medmänniskor som bröder och systrar skulle världen vara en mycket bättre plats att leva på.

Väl ordat!
2015-08-16

  DominiQueen
Tack Älskade vän Lasseman, Gud så glad jag blev, näe Engelskan har jag också svårt men vi bör som poeter gärna lära oss, ety det sägs vara Änglarnas språk..
Tänk jag blir alltid så glad då Du läser och feedbackar mig, för Du är ju Ordet & Kärleken personifierad...
LoveBlessings
Din vän / DominiQue
2015-08-15

  Lasseman VIP
skön är din text min vän.. trotts att jag inte är så bra på Engelska.. MEN denna förstod jag så bra, fantastisk skrivet applåder i massvis
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen