Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Healing


vill bara lyssna
till inre rösten
vara språkrör
forma dess jord
lika ljuvligt som
att finna en god vän
djupa samtal
så goda ord

vill inte bli störd
andras rösters krav
oväsentligheter
ska beaktas som om
de vore kungligheter

vill bara lyssna
till inre rösten
och ta emot
subtila toners
ljuva rosendoft
lavendelordens
heliga frekvens
helar hela mig




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-15 17:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden som en healing i sig :) kram
2015-08-16

  Blomma-Stjärna VIP
tycker mycket om -
- tredje versen har jag läst om och om igen -
"lavendelordens heliga frekvens helar hela mig"
2015-08-15

    ej medlem längre
Att finna sin inre röst och vila i varat...underbart skrivet.
2015-08-15

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni i kropp och själ!
2015-08-15

    ej medlem längre
Underbart skrivet ..
verkligen...
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP